Nieuw in Leerjaar 3: Vorige week is in leerjaar 3 een aantal updates en herzieningen doorgevoerd waa...
Website     |     Contact     |    

Tijd voor Geschiedenis nieuwsbrief #004

Telefoon
+31 (0)316 820993

E-mail
guus@vo-digitaal.nl
Website
https://www.tijdvoorgeschiedenis.nl/

Nieuw in Leerjaar 3:

Vorige week is in leerjaar 3 een aantal updates en herzieningen doorgevoerd waardoor betreffende hoofdstukken nóg completer & mooier zijn geworden! De herziening richt zich op de hoofdstukken 'Over de muur' & 'Verzorgingsstaat onder druk'. 

U kunt in deze hoofdstukken het volgende verwachten:

- Aanvullingen en correcties op inhoud en taal;
- Expliciete aandacht voor de kenmerkende aspecten;
- Ondersteuningstips bij de opdrachten;
- Blokje 'Geschiedenis in het nieuws';
- Keuze-activiteiten
leerjaar3

Exploring_Time_TTO

Speciaal voor TTO: Exploring Time!

Sinds dit schooljaar bieden wij de TTO-variant van Tijd voor Geschiedenis aan: Exploring Time! De eerste brugklassen zijn dit jaar begonnen en vanaf volgend schooljaar is ook leerjaar 2 beschikbaar. 

De methode bevat unieke content voor TTO-leerlingen en werkt aan de hand van CLIL (content and language integrated learning) & EIO (Europese en internationale oriëntatie). 

Neem voor meer informatie contact op met guus@vo-digitaal.nl of vraag onder vermelding van 'Exploring Time' gratis uw demo-account aan!

ProfTvG

Bent u nog niet bekend met
Tijd voor Geschiedenis?

Tijd voor Geschiedenis is een digitale en interactieve geschiedenismethode voor havo en vwo (ook TTO). Door de mogelijkheden in differentiatie, interactieve bronnen, kaarten en opdrachten, extra materialen en nog meer andere handige functies biedt de methode veel ondersteuning voor zowel docent als leerling.  

Vraag hier uw demo-account aan of neem contact op met guus@vo-digitaal.nl voor een vrijblijvende toelichting van de methode op uw school!