Hartelijk dank voor dit topjaar! Het is (bijna) Tijd voor Vakantie, en voor ons een mooi moment om j...
Website     |     Contact     |    
header1

Tijd voor Geschiedenis nieuwsbrief #007

Telefoon
+31 (0)316 820993

E-mail
guus@vo-digitaal.nl
Website
https://www.tijdvoorgeschiedenis.nl/

Hartelijk dank voor dit topjaar!

Het is (bijna) Tijd voor Vakantie, en voor ons een mooi moment om jullie te bedanken voor  jullie inzet, enthousiasme, de fijne contacten en het meedenken.


Namens het gehele team van Tijd voor Geschiedenis bedanken wij jullie voor de prettige samenwerking en zien wij jullie volgend schooljaar graag allemaal weer terug!

Naast de 20 scholen die dit jaar gestart zijn, danken wij ook alle 21 nieuwe scholen die volgend schooljaar met Tijd voor Geschiedenis gaan werken voor het vertrouwen: het wordt een mooi jaar!(Alvast) een fijne vakantie en succes met de laatste loodjes!**Voor vragen, opmerkingen of een goed gesprek staan wij de gehele zomervakantie gewoon voor u klaar!
thankyou

Savethedate

Omcirkel 8 november alvast in uw agenda!

Dinsdag 8 november organiseren wij wederom de VO-Digitaal Academy. Tijdens deze studie- en inspiratiedag leidt Jan de Vries ons door het Actief Historisch Denken, en gaan docenten die al met de methode werken in gesprek met collega's én auteurs.
Docenten, collega's of andere geïnteresseerden die de methode nog niet kennen krijgen een indruk van wat Tijd voor Geschiedenis voor hun onderwijs kan doen!

Dit jaar sluiten wij de dag af met een boeiende lezing van een heuse BN'er die ook nog eens goed bij ons vak past. In de afbeelding hierboven geven wij alvast een (vrij duidelijke) hint...

Meer informatie volgt in september - zet 8 november alvast in de agenda!