One small step...Nieuw: vmbo-t (brugklas) Sinds dit schooljaar zijn wij druk aan de slag met de vmb...
Website     |     Contact     |    

Tijd voor Geschiedenis nieuwsbrief #010

Telefoon
+31 (0)316 820993

E-mail
guus@vo-digitaal.nl
Website
https://www.tijdvoorgeschiedenis.nl/

VMBO-smallstep

One small step...
Nieuw: vmbo-t (brugklas)

Sinds dit schooljaar zijn wij druk aan de slag met de vmbo-variant van Tijd voor Geschiedenis en er is goed nieuws: vanaf aankomend schooljaar zal de brugklas van het vmbo-t gedeelte beschikbaar zijn! 

De methode heeft een compleet eigen methodiek die specifiek is geschreven voor het vmbo-onderwijs. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Tijd voor Geschiedenis in het vmbo? Neem dan contact met ons op of vraag uw adviseur om een toelichting! 


voortgang Voortgangpercentage

Nieuwe plek 'voortgang'

Nieuwe analyse 'voortgang'

Inzicht in de voortgang van een leerling bestond al langer in Tijd voor Geschiedenis, maar dit heeft nu een nieuwe plek gekregen. In een paragraaf kunt u aan de linkerkant uw muis op het sleuteltje houden om de functie tevoorschijn te toveren. 

Hier kunt u zowel in percentages als in een tabel de voortgang van een leerling terugvinden.
Naast de tabel die laat zien welke leerlingen welke opdrachten gemaakt heeft is er nu een nieuwe voortgangs-functie: de voortgang in percentages. 

Deze analyse laat u exact (en a-la-minute!) zien hoe ver een leerling is binnen een bepaalde paragraaf. Hierdoor kunt u tijdens de les zien hoe snel uw leerlingen door de paragraaf gaan of waar ze op vastlopen.